Horisonten.no

Om oss


 

 

HORISONTEN LILLESAND  

 

Et nytt, unikt og koselig overnattingssted som ligger i Lillesand, kun få km øst for Kristiansand Dyrepark. Vårt konsept er bredt, med alt i fra catering, hjemmelaget god husmannskost, kurs/konferanse lunsjer til selskap/bryllupsmat av høy kvalitet.

 

Vi har rundt 160 sitteplasser fordelt på 2 avdelinger i 1.etg.
1 etg. uteplassen ca 100 sitteplasser.  I 3 etg. Har vi også ett grupperom til ca 25 personer. Selskapslokalet egner seg fint som kurs/møtevirksomhet. Vi har også alle rettigheter i disse lokalene.


I tråd med vårt mål om å være et intimt og hyggelig serverings og overnattingssted, vil vi gi gjestene god og personlig service. Horisonten skal være et trygt og godt sted å komme til, vi bruker også mye tid på kvalitetssikring av maten, renhold og god hygene og vi ønsker at alle skal reise tilfreds herfra. Allerede siden vi åpnet høsten 2013 har Horisonten blitt et naturlig stoppested langs veien for mange, god hjemmelaget mat servert av vår hyggelige betjening i rolige omgivelser er vårt varemerke. Med det trivelige miljøet som alle våre kunder finner hos oss, er nok i stor grad grunnen til at stadig flere kommer igjen og igjen, vi har opptil flere ganger servert mellom 300-500 porsjoner pr dag.

 

Catering, vi levere ut det meste, alt i fra snitter/smørbrød, koldtbord, middag og selskapsmat. Fritt levert for inntil 20 km. For bestilling for min 10 personer.   For å få tilsendt pris tilbud på eks: overtidsmat/selskapsmat, på huset eller levert.

 

Vennligst ta kontakt<

--------

Kontakt Horisonten: Tlf: 911 60 092 Epost: Geir@horisonten.no Adresse: Gaupemyrheia 2, 4790 Lillesand, Norway.

Horisonten AS ©